LED tetőspoiler a hátsó lámpákhoz

LED tetőspoiler a hátsó lámpákhoz Jeep Wrangler JK

72 765 Ft

Cseh raktár: Hamarosan raktáron
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOLTS003

Növelje Wranglerének biztonságát az X-Offroad LED-es hátsó lámpa spoiler felszerelésével. Ez a spoiler-készlet úgy lett kialakítva, hogy a kiváló minőségű LED-fénychipeknek köszönhetően élénk vörös fényt adjon. Ez javítja a láthatóságot hátulról nézve, és ezál ... Több információ


Leírás

Növelje Wranglerének biztonságát az X-Offroad LED-es hátsó lámpa spoiler felszerelésével. Ez a spoiler-készlet úgy lett kialakítva, hogy a kiváló minőségű LED-fénychipeknek köszönhetően élénk vörös fényt adjon. Ez javítja a láthatóságot hátulról nézve, és ezáltal hozzájárul a nagyobb biztonsághoz az úton és terepen. Ráadásul szárnyas spoilerformával rendelkeznek, amely további stílust kölcsönöz a hátsó résznek, ami biztosan megragadja a tekinteteket. Ez a készlet kiváló minőségű, egy sorban elhelyezett LED-chipeket használ. Ezeket a chipeket úgy tervezték, hogy a Jeep harmadik féklámpájához hasonló árnyalatú és intenzitású piros fényt generáljanak. Ezt a hátsó lámpa spoilert úgy tervezték, hogy a Wrangler gyári tetejére szerelhető legyen a mellékelt hardverek segítségével. A legtöbb esetben nincs szükség további fúrásra vagy egyéb módosításokra, bár a lámpa megfelelő tápellátásához némi kábelezési munkára lesz szükség.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem