LED oldalkontúr készlet

LED oldalkontúr készlet Füst, Szellőzés, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

41 164 Ft

Cseh raktár: Hamarosan raktáron
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOSML001
Szín:

Az X-Offroad LED-es oldalsó jelzőlámpákkal a jobb láthatóság érdekében alakítsa át Jeepje sárvédőjét oldalsó jelzőlámpákká. Ezek az oldalsó jelzőlámpák fényes és erős LED-ekkel vannak felszerelve, hogy a figyelmetlen vezetők éjjel-nappal észrevegyék Önt. Az X- ... Több információ


Leírás

Az X-Offroad LED-es oldalsó jelzőlámpákkal a jobb láthatóság érdekében alakítsa át Jeepje sárvédőjét oldalsó jelzőlámpákká. Ezek az oldalsó jelzőlámpák fényes és erős LED-ekkel vannak felszerelve, hogy a figyelmetlen vezetők éjjel-nappal észrevegyék Önt. Az X-Offroad LED-es oldalsó jelzőlámpák kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek, és füstölt polikarbonát lencséket használnak az agresszív megjelenés érdekében. Az X-Offroad a LED-es oldalsó jelzőlámpákat a gyári sárvédőfények közvetlen cseréjeként tervezte. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fényszóró kábelkötegnek csatlakoztatva kell lennie a működéshez. A LED-ek ezután automatikusan aktiválódnak a közlekedési vagy irányjelző lámpákkal együtt.

Ráfér

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem