Kormánykerék borítás

Kormánykerék borítás Fekete, 37-39 cm

4 779 Ft

Cseh raktár: Nem elérhető
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOSWC001
Szín:

A fedél nagyon kényelmes és nagyszerűen tartja magát lovaglás közben. A beszerelés gyors és egyszerű, csak tegye a borítást a kormánykerékre. A kiváló minőségű anyagok használata biztosítja, hogy a burkolat hosszú éveken át kitartson, és jól nézzen ki az Ön au ... Több információ


Leírás

A fedél nagyon kényelmes és nagyszerűen tartja magát lovaglás közben. A beszerelés gyors és egyszerű, csak tegye a borítást a kormánykerékre. A kiváló minőségű anyagok használata biztosítja, hogy a burkolat hosszú éveken át kitartson, és jól nézzen ki az Ön autóján. Az elemeket az autókárpitozásban használt erős fonalakkal varrják össze. A kiváló minőségű anyagok használata biztosítja, hogy a burkolat hosszú éveken át kitartson, és jól nézzen ki az Ön autóján. Tökéletesen védi a kormánykereket a kopástól vagy a maszkok már bekövetkezett sérüléseitől. A borító belseje csúszásmentes, és megakadályozza a borító elcsúszását. Fontos, hogy a kormánykerékhez a megfelelő méretű borítást válassza. Nem bonyolult, csak mérje meg az autó kormánykerékének átmérőjét kívülről.

Műszaki adatok

  • Méret: 37-39 cm

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem