Tisztítókesztyű

Tisztítókesztyű Mikroszálas, Szürke

2 037 Ft
Szín:

Univerzális, megfordítható mikroszálas kesztyű tisztításhoz, mosáshoz és polírozáshoz. Kiváló minőségű termék száraz és nedves használatra. A mikroszálas kesztyű biztonságosan és hatékonyan tisztít minden műanyag, fém és üvegfelületet. Nem hagy csíkokat vagy p ... Több információ

Rész: XOCG001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Univerzális, megfordítható mikroszálas kesztyű tisztításhoz, mosáshoz és polírozáshoz. Kiváló minőségű termék száraz és nedves használatra. A mikroszálas kesztyű biztonságosan és hatékonyan tisztít minden műanyag, fém és üvegfelületet. Nem hagy csíkokat vagy pelyheket, tökéletesen felszívja a szennyeződéseket. Rendkívül nedvszívó és hatékony - egyik oldalán sok mikroszálas rojt található, amelyek hatékonyan és gyorsan eltávolítják a port a különböző sarkokból, a másik oldalon pedig egy puha kendő található, amely ideális a megtisztított felületek polírozásához. Könnyen a kezére teheti, ami garantálja a kényelmet és a kényelmet munka közben. Kiválóan alkalmas a szőr, a pollen és egyéb szennyeződések eltávolítására az ülésekről és az autók kárpitjáról, valamint a pilótafülke, az ablakok és a belső alkatrészek ápolására. Az elasztikus mandzsetta lehetővé teszi a kesztyű jobb irányítását, valamint a hatékony és kényelmes fogást a kézben. A kesztyű kézzel mosható szappannal (a legjobban ajánlott a szürke szappan - ennek köszönhetően a szálak hosszú ideig megőrzik tulajdonságaikat és bolyhosságukat) vagy mosógépben, legfeljebb 60 fokos hőmérsékleten.

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem