Szivacs

Szivacs narancssárga

827 Ft
Szín:

Az autómosó szivacs nélkülözhetetlen eszköz az autó tisztán és fényesen tartásához. Szivacsunkat kifejezetten úgy terveztük, hogy hatékonyan és kíméletesen tisztítsa az autó felületét anélkül, hogy megkarcolná vagy károsítaná a fényezést. A termék kiváló minős ... Több információ

Rész: XOSNG001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Az autómosó szivacs nélkülözhetetlen eszköz az autó tisztán és fényesen tartásához. Szivacsunkat kifejezetten úgy terveztük, hogy hatékonyan és kíméletesen tisztítsa az autó felületét anélkül, hogy megkarcolná vagy károsítaná a fényezést. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek puha tapintásúak, ugyanakkor tökéletesen felszívják a vizet és a tisztítószereket. Ergonomikus formájának és méretének köszönhetően a szivacs tökéletesen illeszkedik a kézbe, így mosás közben könnyen kezelhető. Kényeztesse autóját a legjobb ápolásban autómosó szivacsunkkal, amely mindig tisztán és frissen tartja autóját.

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem