Szivacs

Szivacs Mikroszálas, Sárga

2 037 Ft
Szín:

A mikroszálas anyag egy technológiailag fejlett megoldás. A nagyon vékony, az emberi hajszálnál is több százszor vékonyabb szálak létrehozásával egy nagyon erős és ugyanakkor puha anyagot sikerült előállítani. Széles körben alkalmazzák a háztartásokban és az a ... Több információ

Rész: XOSMY001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A mikroszálas anyag egy technológiailag fejlett megoldás. A nagyon vékony, az emberi hajszálnál is több százszor vékonyabb szálak létrehozásával egy nagyon erős és ugyanakkor puha anyagot sikerült előállítani. Széles körben alkalmazzák a háztartásokban és az autóiparban is. Autómosásra tervezték, kíméletes minden típusú felülettel. Ergonomikus formájának köszönhetően könnyen kézben tartható, a bevarrt fogantyú pedig biztosítja, hogy a szivacs mosás közben ne essen ki a kezéből. Az alacsonyabb peremszerkezet növeli a folyadékok és tisztítószerek habképző erejét. A nagy méret felgyorsítja a munkát.

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem