Rugalmas univerzális tölcsér

Rugalmas univerzális tölcsér Fekete, Szűrővel, 16 cm

1 119 Ft
Szín:

Az X-Offroad bemutatja a kiváló minőségű fekete műanyag tölcsért szűrővel, amely ideális mindenkinek, aki értékeli a funkcionalitást és a kényelmet. Ez a kétrészes tölcsér nélkülözhetetlen eszköz minden műhelyben, garázsban vagy otthon. Tartós, vegyszerálló mű ... Több információ

Rész: XOFUF002


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Az X-Offroad bemutatja a kiváló minőségű fekete műanyag tölcsért szűrővel, amely ideális mindenkinek, aki értékeli a funkcionalitást és a kényelmet. Ez a kétrészes tölcsér nélkülözhetetlen eszköz minden műhelyben, garázsban vagy otthon. Tartós, vegyszerálló műanyagból készült a hosszú távú használat érdekében, még zord körülmények között is. Tökéletes üzemanyag, folyadékok, víz és egyéb anyagok kiöntésére. A tölcsér két részből áll, ami megkönnyíti a tisztítást és a tárolást. Ez biztosítja, hogy mindig higiéniai szempontból biztonságos és használatra kész legyen. A beépített szűrő felfogja a szennyeződéseket, és biztosítja, hogy a beleöntött folyadékok tiszták és nemkívánatos elemektől mentesek legyenek.

Műszaki adatok

  • Átmérő: 16 centimeter

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem