Biztonsági mellény

Biztonsági mellény Tanúsítvány, narancssárga, XL

1 871 Ft
Szín:

Növelje biztonságát egy tanúsított fényvisszaverő figyelmeztető mellénnyel. Ez az élénk narancssárga színű, megbízható termék alapvető felszerelés mindazok számára, akik bármilyen körülmények között jól láthatóak akarnak lenni. A mellény az európai szabványok ... Több információ

Rész: XOSV008


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Növelje biztonságát egy tanúsított fényvisszaverő figyelmeztető mellénnyel. Ez az élénk narancssárga színű, megbízható termék alapvető felszerelés mindazok számára, akik bármilyen körülmények között jól láthatóak akarnak lenni. A mellény az európai szabványok szerint tanúsított, ami garantálja a legmagasabb minőséget és a hatékony védelmet. A mellény intenzív színe még távolról is kiváló láthatóságot biztosít. Ideális nappali és éjszakai használatra, amikor a láthatóság fontos. A mellény széles fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, amelyek jelentősen növelik a láthatóságot gyenge fényviszonyok között vagy rossz időjárás esetén. A mellény könnyű, légáteresztő, és alkalmas a munka- vagy téli ruházat fölé való viselésre. A mellény praktikus tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors fel- és levételt felesleges bonyodalmak nélkül. Különböző alkalmazások, például építkezéseken, közúti munkálatokon, sporttevékenységek során, de olyan mindennapi helyzetekben is, ahol a fokozott láthatóság elsődleges fontosságú.

Műszaki adatok

  • Anyag: 100% polyester
  • Méret: XL
  • Tanúsítványok: EN ISO 13688:2013+A1:2021, EN ISO 20471:2013+ A1:2016, 0598/PPE/24/2960

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem