Acél tartály

Acél tartály Zöld, 20L

20 374 Ft
Szín:

A zöld színű X-Offroad 20 literes kannával extra üzemanyagot vihetsz magaddal a következő off-road kalandodra, és gond nélkül elindulhatsz. Ez a tartós tartály akár 20 liter benzint, gázolajat vagy kerozint is tartalmazhat. Ezen kívül a tartály belső szellőzte ... Több információ

Rész: XOJC005


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A zöld színű X-Offroad 20 literes kannával extra üzemanyagot vihetsz magaddal a következő off-road kalandodra, és gond nélkül elindulhatsz. Ez a tartós tartály akár 20 liter benzint, gázolajat vagy kerozint is tartalmazhat. Ezen kívül a tartály belső szellőztetett kialakítása lehetővé teszi a gyors töltést és kiöntést az üzemanyag kifröccsenése nélkül. Ez a tartály zöld színű, nehéz acéllemezből készült. Belső és külső korróziógátló bevonattal rendelkezik, amely ellenáll az olajnak, a kőolajnak és az alkoholnak. A szivárgás megakadályozása érdekében a kupakot biztosítótűvel rögzítik. Szilárd felépítése garantálja a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállást. Horganyzott "L" alakú csapszeggel a további védelem érdekében és gyermekzárral. A tartály ENSZ-tanúsítványt kapott, így minden üzemanyag, beleértve a benzint és a gázolajat is, biztonságosan tárolható. A termék a kupak alatt található tömítéssel van ellátva. A tömítés garantálja a tartály légmentességét.

Műszaki adatok

  • Kapacitás: 5 L

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem