Ajtó panel

Ajtó panel Világos barna, Jeep Wrangler YJ, Jeep CJ-7, CJ-8

20 374 Ft
Szín:

A belső ajtópanelek igénybevételnek vannak kitéve, ezért ha a tiéd nagyon kopottnak tűnik, itt az ideje kicserélni őket. Az X-Offroad a gyári specifikációkat használja ezeknek a belső ajtópaneleknek a gyártásakor, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és az ... Több információ

Rész: XOIA210


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

A belső ajtópanelek igénybevételnek vannak kitéve, ezért ha a tiéd nagyon kopottnak tűnik, itt az ideje kicserélni őket. Az X-Offroad a gyári specifikációkat használja ezeknek a belső ajtópaneleknek a gyártásakor, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és az autó többi részéhez illő megjelenést. Ez a beállítás csak tömör acél ajtókra vonatkozik. A panel a kényelem érdekében párnázott, ami szintén segít a zaj csökkentésében. A panel felszereléséhez gyári hardver szükséges. Ráadásul a kialakítás pontosan megegyezik az eredeti panellel, így egységes megjelenést és a kiegészítők elhelyezését élvezheti.

Ráfér

1982-1986 Jeep CJ-7
1982-1986 Jeep CJ-8
1986-1995 Jeep Wrangler YJ

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem