Tartókonzol a Hi-Lift hátsó ajtóra történő felszereléséhez

Tartókonzol a Hi-Lift hátsó ajtóra történő felszereléséhez Fekete, Jeep Wrangler JK

75 609 Ft
Szín:

Az X-Offroad Hi-Lift Kit felszerelésével rögzítse az emelőt a helyén, miközben értékes belső rakodóteret takarít meg a JK-jában. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy az emelőt a Jeep külső oldalán helyezze el, és gond nélkül hozzáférjen. Ezt a konzolkészletet úgy ... Több információ

Rész: XOJTM001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Az X-Offroad Hi-Lift Kit felszerelésével rögzítse az emelőt a helyén, miközben értékes belső rakodóteret takarít meg a JK-jában. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy az emelőt a Jeep külső oldalán helyezze el, és gond nélkül hozzáférjen. Ezt a konzolkészletet úgy tervezték, hogy a legtöbb méretű emelőhöz illeszkedjen, és a könnyű használat érdekében gyorskioldó gombbal rendelkezik. Ezek a hátsó ajtóemelő rögzítőkonzolok nagy teherbírású, tartós acéllemezből készülnek. Tartalmaz menetes gombokat és egy hevedert, amely az emelő fogantyújához rögzül a stabil illeszkedés érdekében. Ezek a konzolok a tartósság érdekében texturált fekete porszórt bevonattal is rendelkeznek.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem