⚠️A súlyos csehországi árvízhelyzet miatt egyes szállítmányok késhetnek. ⚠️

Tartalékkerék-megállók

Tartalékkerék-megállók Jeep Wrangler JK

12 058 Ft
Szín:

A nagyobb gumiabroncsokra való frissítés nagyszerű módja a Jeep hasmagasságának növelésének. Ha azonban így tesz, előfordulhat, hogy a gyári keréktartó és a hátsó ajtó megállítói nem működnek megfelelően. Ez zajt vagy rezgést okozhat, amikor ütközésekbe ütközi ... Több információ

Rész: XOTST002


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A nagyobb gumiabroncsokra való frissítés nagyszerű módja a Jeep hasmagasságának növelésének. Ha azonban így tesz, előfordulhat, hogy a gyári keréktartó és a hátsó ajtó megállítói nem működnek megfelelően. Ez zajt vagy rezgést okozhat, amikor ütközésekbe ütközik. Akár pótkerék áthelyező konzolt szerelt fel, akár megtartotta a gyári beállításokat, előfordulhat, hogy a gumiabroncs nem érintkezik megfelelően a gyári hátsó ajtótámaszokkal. Ha ez történik az Ön Jeepjével, akkor szüksége van erre a pótkerék ütközésgátló készletre! Ezek a megállók bizonyos teherbíró képességgel rendelkező poliuretán anyagból készülnek, amely nem deformálódik könnyen. A tartós anyag hosszú élettartamot biztosít. Fekete színű kialakítással, természetes megjelenéssel, amely megfelel az autó természetes megjelenésének. Ez a megállókészlet állítható, rövidítheti őket az autójához illeszkedő hosszúságra. A kopott vagy törött gyári ütköző darabonként cserélhető. Könnyen telepíthető.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem