Műanyag oldallépcsők

Műanyag oldallépcsők Fekete, Jeep Wrangler TJ 2001-2006

82 744 Ft

Cseh raktár: Hamarosan raktáron
Spanyol raktár: Nem elérhető

Rész: XOFSS001
Szín:

Gondot okoz be- és kiszállni a TJ Wranglerből? Ha igen, akkor érdemes felszerelni egy pár X-Offroad műanyag oldallépcsőt. Ezek az oldalsó lépcsők kényelmes lépcsőt biztosítanak a könnyű bejutáshoz, miközben fokozzák Jeepje külső stílusát. Az X-Offroad műanyag ... Több információ


Leírás

Gondot okoz be- és kiszállni a TJ Wranglerből? Ha igen, akkor érdemes felszerelni egy pár X-Offroad műanyag oldallépcsőt. Ezek az oldalsó lépcsők kényelmes lépcsőt biztosítanak a könnyű bejutáshoz, miközben fokozzák Jeepje külső stílusát. Az X-Offroad műanyag oldallépcsők nagyszerű megjelenésű és praktikus frissítést jelentenek minden 2001-2006-os TJ Wranglerhez. Ezek az oldallépcsők tartós ABS műanyagból készülnek, és dombornyomott mintával rendelkeznek az agresszív megjelenés érdekében. Ezek az UV-kezelt, textúrázott fekete és szürke oldallapok évekig jól fognak kinézni. A mellékelt tartókonzolok acélból készültek a szilárdság érdekében, és fekete porszórt bevonattal vannak ellátva. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra.

Ráfér

2001-2006 Jeep Wrangler TJ

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem