Emelőkészlet

Emelőkészlet Elülső, 2.5", Jeep Gladiator JT

103 613 Ft

A terepen való vezetés kihívást jelenthet a Gladiator szériafelfüggesztése számára, ezért olyan emelőkészletre van szüksége, amelyet kifejezetten terepen való vezetésre terveztek. X-Offroad A 2,5"-os első emelőkészlet segít leküzdeni az akadályokat az úton és ... Több információ

Rész: XOLK010


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

A terepen való vezetés kihívást jelenthet a Gladiator szériafelfüggesztése számára, ezért olyan emelőkészletre van szüksége, amelyet kifejezetten terepen való vezetésre terveztek. X-Offroad A 2,5"-os első emelőkészlet segít leküzdeni az akadályokat az úton és terepen egyaránt. Ez a 2,5 hüvelykes (64 mm) rugóúttal rendelkező készlet akár 35 hüvelykes gumik felszerelését is lehetővé teszi. A készlet a következőket tartalmazza: Az első tekercsrugó távtartók, lengéscsillapító áthelyező konzolok, meghosszabbított stabilizátor rudak, hardver. Az X-Offroad Lift Kit hegesztés vagy vágás nélkül szerelhető fel. Csak kisebb fúrás szükséges. A szakszerű telepítés azonban ajánlott.

Ráfér

2019-2029 Jeep Gladiator JT
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem