⚠️A súlyos csehországi árvízhelyzet miatt egyes szállítmányok késhetnek. ⚠️

Infravörös parkolókamera

Infravörös parkolókamera Vízálló

39 917 Ft
Szín:

Bővítse a látóteret az X-Offroad infravörös parkolókamera felszerelésével, amely bármelyik utángyártott kijelzőre felszerelhető Jeep Wrangler járművén. Ha ezt a parkolókamerát felszereli járművére, jobban tud navigálni, különösen szűk helyeken és lejtőn való m ... Több információ

Rész: XOBIC001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Bővítse a látóteret az X-Offroad infravörös parkolókamera felszerelésével, amely bármelyik utángyártott kijelzőre felszerelhető Jeep Wrangler járművén. Ha ezt a parkolókamerát felszereli járművére, jobban tud navigálni, különösen szűk helyeken és lejtőn való manőverezéskor, miközben csökkenti az ütközés kockázatát. Ez a parkolókamera állítható kameratartóval rendelkezik, amely gyakorlatilag bármilyen kerékpárral kompatibilis, beleértve a pótkereket is. Ez a parkolókamera jobb látómezőt biztosít, és kiváló minőségű CMOS-kamerával rendelkezik. A parkolókamera IP68-as időjárásálló házba van zárva, amely páramentes lencsével védi az időjárás viszontagságaitól. Ez az X-Offroad pro infravörös parkolókamera a pótkeréktartóra csavarozható, és a jármű gyári kábelezéséhez csatlakozik. Kompozit (RCA) csatlakozóval rendelkezik egy videobemenettel rendelkező monitorhoz, és kompatibilis az olyan járművekkel, amelyek bármilyen utángyártott videobemenettel rendelkező kijelzőt használnak.

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem