Csomagtartó polc

Csomagtartó polc Jeep Wrangler JL

111 850 Ft

Cseh raktár: Elérhető
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOISR002
Szín:

Növelje Jeep Wranglerje csomagtartójának tárolási lehetőségeit az X-Offroad csomagtartó polc felszerelésével. Ez a polc a Jeep csomagtartójához rögzíthető, így egy újabb lehetőséget biztosít, hogy hol helyezze el rakományát a csomagtartóban. Ráadásul úgy terve ... Több információ


Leírás

Növelje Jeep Wranglerje csomagtartójának tárolási lehetőségeit az X-Offroad csomagtartó polc felszerelésével. Ez a polc a Jeep csomagtartójához rögzíthető, így egy újabb lehetőséget biztosít, hogy hol helyezze el rakományát a csomagtartóban. Ráadásul úgy tervezték, hogy további helyet biztosítson a padló és a csomagtartó alja között, így a polc alatt hűtőládákat, ládákat és egyéb rakományt is elhelyezhet. Ez a belső polc mindent elbír, amit ráhelyezel. Ezt a belső csomagtartó polcot úgy tervezték, hogy közvetlenül a karosszériához csavarozható legyen, így a beszerelés gyors és egyszerű.

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem