⚠️A súlyos csehországi árvízhelyzet miatt egyes szállítmányok késhetnek. ⚠️

Zászló- és antennatartó a hátsó ajtóhoz

Zászló- és antennatartó a hátsó ajtóhoz Alumínium, Fekete, Jeep Wrangler JL

32 848 Ft
Szín:

Ha Ön igazi off-road rajongó, akkor tudja, milyen fontos, hogy Wranglerét CB (polgári sávos) rádióval szerelje fel. Ez az X-Offroad hátsó ajtó zászló- és antennatartó egyben zászlórúdtartó is, így országa vagy kedvenc sportcsapata színeit is megjelenítheti. Az ... Több információ

Rész: XOTAH001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Ha Ön igazi off-road rajongó, akkor tudja, milyen fontos, hogy Wranglerét CB (polgári sávos) rádióval szerelje fel. Ez az X-Offroad hátsó ajtó zászló- és antennatartó egyben zászlórúdtartó is, így országa vagy kedvenc sportcsapata színeit is megjelenítheti. Az X-Offroad a zászló/antenna tartóját alumíniumötvözetből gyártja, amely kiváló szilárdságot és könnyű súlyt biztosít. Ez a kiváló minőségű fekete kivitelű antennatartó egy életen át tart. Az X-Offroad zászló- és antennatartót úgy tervezték, hogy közvetlenül a Jeep hátsó ajtó zsanérjához csavarozható legyen. A tiszta és egyszerű telepítéshez nem kell semmit sem levágni vagy módosítani.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem