Tető függőágy

Tető függőágy Hátulsó, Fekete, Ford Bronco

14 002 Ft
Szín:

X-Offroad Roof Hammock will give you a comfortable place to relax and enjoy the summer sunshine. Ez a tető függőágy könnyen telepíthető és szétszerelhető, és ideális kempingezéshez és kirándulásokhoz közeli barátokkal. Nem kell aggódnia a szakadás vagy a kopás ... Több információ

Rész: XORH008


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

X-Offroad Roof Hammock will give you a comfortable place to relax and enjoy the summer sunshine. Ez a tető függőágy könnyen telepíthető és szétszerelhető, és ideális kempingezéshez és kirándulásokhoz közeli barátokkal. Nem kell aggódnia a szakadás vagy a kopás miatt, mert az X-Offroad tartós nylon hevederből gyártja az elülső függőágyat, megerősített varrással, amely rendkívüli tartósságot biztosít a mindennapi kopással szemben. Az X-Offroad függőágy egyik szép tulajdonsága, hogy nem igényel speciális szerszámokat vagy módosításokat a telepítéshez. Ez a függőágy gyorsan és egyszerűen felszerelhető a mellékelt heveder- és csatrendszerrel.

Műszaki adatok

  • Anyag: Nylon

Ráfér

2021+ Ford Bronco U725
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem