Belső sárvédő szett szellőzéssel

Belső sárvédő szett szellőzéssel Elülső, Jeep Wrangler JL

66 112 Ft

Cseh raktár: Nem elérhető
Spanyol raktár: Nem elérhető

Rész: XOFFK006
Szín:

Reinforce your Jeep's off-road setup by installing this pair of X-Offroad Vented Inner Fender Kit with a Shell Armor Coat. Ezek a belső sárvédők megkímélik Önt a forgó gumiabroncsok által felrúgott különféle törmelékek okozta költséges javításoktól. Ezenkívül ... Több információ


Leírás

Reinforce your Jeep's off-road setup by installing this pair of X-Offroad Vented Inner Fender Kit with a Shell Armor Coat. Ezek a belső sárvédők megkímélik Önt a forgó gumiabroncsok által felrúgott különféle törmelékek okozta költséges javításoktól. Ezenkívül minden sárvédő pontosan követi a belső kerékjárati ív kontúrjait, növelve a külső burkolat tartósságát. Minden készlet tartós dróthálóból készült szellőzőpaneleket is tartalmaz. A rács hatékonyan fenntartja a megfelelő légáramlást az optimális teljesítmény érdekében. Ez a tartós konstrukció fenntartja a szerkezeti integritást és a kiváló korrózióállóságot is. Párban eladó.

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem