⚠️A súlyos csehországi árvízhelyzet miatt egyes szállítmányok késhetnek. ⚠️

Nagy teherbírású hátsó ajtócsuklópánt-készlet

Nagy teherbírású hátsó ajtócsuklópánt-készlet Fekete, Jeep Wrangler JK

36 590 Ft

Erősítse és fejlessze autóját az X-Offroad Heavy Duty felfüggesztés készlettel. Ez a hátsó ajtócsuklópánt-készlet egyszerűvé és fájdalommentessé teszi a gyenge gyári csuklópántok korszerűsítését. A robusztus és stílusos nyitott konstrukciónak köszönhetően soha ... Több információ

Rész: XOHDT001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Erősítse és fejlessze autóját az X-Offroad Heavy Duty felfüggesztés készlettel. Ez a hátsó ajtócsuklópánt-készlet egyszerűvé és fájdalommentessé teszi a gyenge gyári csuklópántok korszerűsítését. A robusztus és stílusos nyitott konstrukciónak köszönhetően soha nem kell aggódnia amiatt, hogy ezek a megerősített hevederek elszakadnak vagy eltörnek durva terepen vagy veszélyes ösvényeken. Ez a rendkívül tartós hátsó ajtócsuklópánt-készlet teljesen fémszerkezetű, így rendkívül tartós az úton és terepen egyaránt. A közvetlen csavaros beépítésre tervezett zsanérkészlet a gyári rögzítési helyekre szerelhető, és a biztonságos beépítéshez hardvert és rögzítőcsomagot is tartalmaz.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem