Szánkó tuning készlet

Szánkó tuning készlet Jeep Wrangler JK 3.6L Pentastar

72 765 Ft

Cseh raktár: Nem elérhető
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOCAI002

Improve the power and performance of your 3.6L V6 Wrangler with a new Cold Air Intake System. Ha a Wrangler gyári szívócsonkját egy magas átjárású szűrőegységre cseréli, akkor a hátsó kerekeknél érezhetően megnő a teljesítmény és a nyomaték. Ez az X-Offroad sz ... Több információ


Leírás

Improve the power and performance of your 3.6L V6 Wrangler with a new Cold Air Intake System. Ha a Wrangler gyári szívócsonkját egy magas átjárású szűrőegységre cseréli, akkor a hátsó kerekeknél érezhetően megnő a teljesítmény és a nyomaték. Ez az X-Offroad szívócső nem csak javítja a légáramlást és növeli a teljesítményt, de a fekete textúrájú alumínium szívócsőnek köszönhetően agresszív megjelenést kölcsönöz a motorterének. Az X-Offroad hideglevegő-beszívót úgy tervezték, hogy a számítógép átprogramozása nélkül javítsa V6-os Wranglerének teljesítményét. Az áramlási dinamika kihasználásával ez a szívócső növeli a teljesítményt az eredeti gyári beállításokkal. A mellékelt nagy áteresztőképességű légszűrő növeli a teljesítményt, miközben a többrétegű kialakításnak köszönhetően hatékony légszűrést biztosít. Egy speciális rendszer olyan ragacsos felületet hoz létre, amely a mikroszkopikus méretű törmeléket felfogja, mielőtt azok bejuthatnának Wrangler motorjába és kárt okozhatnának. Mivel a szűrő újrafelhasználható, nem kell néhány ezer kilométerenként új szűrőt vásárolni. Csak tisztítsa meg, olajozza újra és szerelje be újra a szűrőt, így pénzt takaríthat meg.

Ráfér

2012-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Év Motor
2012-2018 3.6 L Pentastar V6

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem