Kipufogócső

Kipufogócső Rozsdamentes acél, Jeep Wrangler YJ 2.5L 1991-1995

151 619 Ft

Fokozza Jeepje teljesítményét rozsdamentes acél kipufogófejjel és kipufogóvégekkel a motor kivételes teljesítménye érdekében. Ezek 4 az 1-ben találkoznak egy polírozott 304 rozsdamentes acélból készült gyűjtőcsőben, amely növeli a kipufogóáramlást, és hatalmas ... Több információ

Rész: XOSSM002


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Fokozza Jeepje teljesítményét rozsdamentes acél kipufogófejjel és kipufogóvégekkel a motor kivételes teljesítménye érdekében. Ezek 4 az 1-ben találkoznak egy polírozott 304 rozsdamentes acélból készült gyűjtőcsőben, amely növeli a kipufogóáramlást, és hatalmas teljesítmény- és nyomatéknövekedést biztosít. A beszerelés után a kipufogó dübörgő hangot ad, amely minden fejet a Jeep felé fordít. Aligha lehetséges ilyen javulást elérni a gyárilag beépített, áramláskorlátozott szívócsövekkel. Ezek a kipufogóvégek nem lassítják a kipufogógáz áramlási sebességét, és mélyebb hangot és hangerőt adnak a kipufogóhangnak. Kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készülnek. A készlet tartalmaz egy rozsdamentes acélból készült leömlőcsövet is.

Ráfér

1991-1995 Jeep Wrangler YJ
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem