⚠️A súlyos csehországi árvízhelyzet miatt egyes szállítmányok késhetnek. ⚠️

Motorháztető és hátsó ajtó légterelő készlet

Motorháztető és hátsó ajtó légterelő készlet Fekete, Jeep Wrangler JK

-31%
47 817 Ft   32 848 Ft
Szín:

Az X-Offroad motorháztető és hátsó ajtó védőcsomag megakadályozza az útviszonyok és a mindennapi kopás okozta karcolásokat és karcolásokat. Ezeket a légterelőket úgy tervezték, hogy megvédjék a motorháztető első szélét és a hátsó ajtó felső szélét a sérülésekt ... Több információ

Rész: XOHTD001


Spanyol raktár: Elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Az X-Offroad motorháztető és hátsó ajtó védőcsomag megakadályozza az útviszonyok és a mindennapi kopás okozta karcolásokat és karcolásokat. Ezeket a légterelőket úgy tervezték, hogy megvédjék a motorháztető első szélét és a hátsó ajtó felső szélét a sérülésektől. Ezek a deflektorok remek lehetőséget nyújtanak a meglévő sérülések elfedésére is, miközben Jeepje külső megjelenését merész és masszív megjelenésűvé teszik. Az X-Offroad motorháztető- és hátsó ajtóterelő készlet tartós hőre lágyuló műanyagból készül. Ezeket a légterelőket pontosan a Wrangler motorháztetejének és hátsó ajtajának formájára formázták, így tökéletesen illeszkednek. Ezek a terelőelemek texturált fekete UV-kezelt felülettel rendelkeznek, és hosszú évekig jól fognak kinézni. Egyszerű telepítés a mellékelt 3M szalaggal. Nincs szükség fúrásra vagy vágásra.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem