Állítható ajtópántok

Állítható ajtópántok Fekete, 2 db, Jeep Wrangler TJ, JK & JL, Jeep Gladiator JT

12 802 Ft
Szín:

Javítsa Jeep Wrangler és Jeep Gladiator modellje funkcionalitását ezeknek az állítható X-Offroad ajtópántoknak a felszerelésével. Ezek az ajtócsíkok biztonságosabb vezetést tesznek lehetővé terepen, mivel megakadályozzák, hogy a Jeep ajtajai túlságosan kinyílj ... Több információ

Rész: XOADS001


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Javítsa Jeep Wrangler és Jeep Gladiator modellje funkcionalitását ezeknek az állítható X-Offroad ajtópántoknak a felszerelésével. Ezek az ajtócsíkok biztonságosabb vezetést tesznek lehetővé terepen, mivel megakadályozzák, hogy a Jeep ajtajai túlságosan kinyíljanak, és szélsőséges körülmények között zárva tartják azokat. Ezek az ajtópántok tartós nejlonból készültek, és cipzáras kialakításúak. Minden egyes darab nagymértékben állítható, hogy megfeleljen az adott alkalmazásnak, és lehetővé tegye az ajtó zökkenőmentes nyitását és zárását. Ezek az ajtópántok közvetlenül helyettesítik a gyári alkatrészeket. Ehhez a feladathoz nem szükséges szétszedni a Jeep ajtópaneleit. Horgokkal és szerelési tartozékokkal együtt.

Ráfér

2019-2029 Jeep Gladiator JT
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem