Védőburkolatok küszöbökhöz

Védőburkolatok küszöbökhöz Fekete, Alumínium, 2 ajtó, Jeep Wrangler JK

12 802 Ft
Szín:

Ha egy finom és kifinomult stílusfrissítést keres Jeep Wrangler JK járművéhez, akkor ez a pár fekete X-Offroad texturált ajtóvédő a megfelelő választás az Ön számára. Úgy tervezték, hogy megakadályozzák a Jeep küszöbök területén gyakori kopást, vagy fedezzék a ... Több információ

Rész: XOEA262


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Elérhető

Leírás

Ha egy finom és kifinomult stílusfrissítést keres Jeep Wrangler JK járművéhez, akkor ez a pár fekete X-Offroad texturált ajtóvédő a megfelelő választás az Ön számára. Úgy tervezték, hogy megakadályozzák a Jeep küszöbök területén gyakori kopást, vagy fedezzék a meglévő sérüléseket. Csodálatosan néznek ki, strapabíróak és könnyen felszerelhetők, így tökéletes kiegészítőnek bizonyulnak. Ezek a bejárati ajtóborítások alumíniumból készültek, és fekete színűek, hogy illeszkedjenek az eredeti kilincsekhez és oldalsó tükrökhöz. Könnyen telepíthető. Használjon 3M szalagot vagy ragasztót.

Ráfér

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Lehet, hogy neked is tetszeni fog

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem