Pótkeréktartó eltávolító készlet

Pótkeréktartó eltávolító készlet Fekete, Jeep Wrangler JL

78 586 Ft

Cseh raktár: Elérhető
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XORST001
Szín:

Ha úgy döntött, hogy eltávolítja vagy áthelyezi Jeep Wrangler JL pótkerekét, akkor az X-Offroad pótkerék eltávolító készlet hátsó kamerával és féklámpatartóval felszerelt pótkerék eltávolító készlet beszerelésével jobban kihasználhatja a rendelkezésre álló hel ... Több információ


Leírás

Ha úgy döntött, hogy eltávolítja vagy áthelyezi Jeep Wrangler JL pótkerekét, akkor az X-Offroad pótkerék eltávolító készlet hátsó kamerával és féklámpatartóval felszerelt pótkerék eltávolító készlet beszerelésével jobban kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ez a frissítés nemcsak új külsőt kölcsönöz a Jeepjének, hanem biztonságos burkolatot is biztosít a gyári hátsó kamera (nem tartozék) és egy harmadik féklámpa számára. Az X-Offroad pótkeréktartó eltávolító készlet CNC lézervágott acélból készült, így a stílus és a testreszabhatóság szempontjából a legmegfelelőbb. Ennek a konzolnak a beszerelése némi mechanikai ismeretet igényel.

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem