Elektronikus kipufogógáz-kerülő

Elektronikus kipufogógáz-kerülő Rozsdamentes acél, 2.5"

63 608 Ft

Ha azt szeretné, hogy a kipufogója monstrum legyen, de mégsem feltűnő, szerelje fel Jeep Wranglerjére az X-Offroad Electronic Exhaust Bypass Kit-et. Nem lesz szüksége teljes csőcserére vagy felújításra, ezért ez a faragókészlet ésszerű és kényelmes megoldás. E ... Több információ

Rész: XOEEC001


Spanyol raktár: Nem elérhető
Cseh raktár: Nem elérhető

Leírás

Ha azt szeretné, hogy a kipufogója monstrum legyen, de mégsem feltűnő, szerelje fel Jeep Wranglerjére az X-Offroad Electronic Exhaust Bypass Kit-et. Nem lesz szüksége teljes csőcserére vagy felújításra, ezért ez a faragókészlet ésszerű és kényelmes megoldás. Ennek a készletnek az a szépsége, hogy egy erőteljes kipufogóelkerülés a Wranglerhez. A készlet tartalmaz egy kapcsolót, amely lehetővé teszi a kipufogógáz megkerülés kapcsolását. A monstre, gazdag hangzás, amit a kapcsoló megnyomásakor érez és hall, mámorító élményt nyújt. Az olyan robusztus alkatrészek, mint a távirányítós perem, biztosítják, hogy a motorhangot akkor futtathatja, amikor csak akarja, még évekig. A készlet megfelelő beszerelése mechanikai és elektromos tapasztalatot igényel.

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem