Szerszám a tengelyek oldalsó tömítéseinek felszereléséhez

Szerszám a tengelyek oldalsó tömítéseinek felszereléséhez Dana 30, 44, 60

34 511 Ft

Cseh raktár: Nem elérhető
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOIT151

Széleskörű kompatibilitás a Chevrolet, GMC, Jeep, Dodge, Volvo és más típusokhoz. Dana 30, 44 és 60 első és hátsó differenciálművekkel használható. A szerszámot úgy tervezték, hogy biztonságosan és egyenletesen gyakoroljon nyomást a belső tengelytömítésre, és ... Több információ


Leírás

Széleskörű kompatibilitás a Chevrolet, GMC, Jeep, Dodge, Volvo és más típusokhoz. Dana 30, 44 és 60 első és hátsó differenciálművekkel használható. A szerszámot úgy tervezték, hogy biztonságosan és egyenletesen gyakoroljon nyomást a belső tengelytömítésre, és nyomja be a tengelytestbe anélkül, hogy megsérülne. A szerszám korongjának különböző belső és külső átmérője számos különböző méretű tömítéshez illeszkedik. A szerszám CNC megmunkálással készült és galvanizált fekete cinkfestékkel van bevonva az erős és tartós kivitel érdekében, és élethosszig tartó garanciát biztosítunk rá.

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem