Madla ösvény

Madla ösvény 4 db, Fekete, Jeep Wrangler JL

-19%
33 264 Ft   27 027 Ft

Cseh raktár: Elérhető
Spanyol raktár: Elérhető


Rész: XOIA161
Szín:

A Jeep Wrangler JL terepjáró vezetése kihívást jelenthet, különösen akkor, ha kihívást jelentő kalandjai során alattomos tereppel találkozik. Tehát győződjön meg róla, hogy az elülső fogantyúkkal mindenre felkészült. Ezeket a fogantyúkat úgy tervezték, hogy bi ... Több információ


Leírás

A Jeep Wrangler JL terepjáró vezetése kihívást jelenthet, különösen akkor, ha kihívást jelentő kalandjai során alattomos tereppel találkozik. Tehát győződjön meg róla, hogy az elülső fogantyúkkal mindenre felkészült. Ezeket a fogantyúkat úgy tervezték, hogy biztonságosabbá és élvezetesebbé tegyék a terepjárós motorozást, mivel kiváló stabilitásuknak köszönhetően Ön és utasai megkapják a szükséges támogatást, amikor durva terepen ugrálnak. Annak érdekében, hogy ezek a fogantyúk hosszú ideig megbízhatóak maradjanak, nagy szilárdságú, tartós acélból készültek, amely könnyen ellenáll a folyamatos használatnak és a terepjárás kemény körülményeinek. Közvetlenül a védőkerethez vannak rögzítve. Könnyen telepíthető.

Ráfér

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Más ügyfelek is vásároltak

30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre

A termék nem felel meg Önnek? Rossz termékválasztás? Semmi nem történik! Ezt a terméket a spanyol vagy a cseh raktárba küldheti vissza.

Több információ

Minden ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Élvezze a vásárlást, teljesen fedezve van

fogyasztóvédelem